سوالات متداول بهینه سازی سایت
چرا بهینه سازی سایت؟
سوال خوبی است. بهینه سازی سایت باعث می شود رتبه سایت شما در گوگل بالا رفته و به صفحه اول گوگل وارد شوید. وقتی به صفحه اول گوگل وارد شدید، در نتیجه افرادی که کلمه کلیدی مورد نظر شما را جستجو می کند، وب سایت شما را دیده و وارد سایت شما می شوند و این کار یعنی افزایش بازدید سایت شما. درنتیجه محصولات شما بیشتر فروخته شده و یا خدمات شما مشتری بیشتری خواهد کرد.
آیا راه دیگری هم برای آمدن به صفحه اول گوگل است؟
بله، استفاده از تبلیغ در گوگل. ولی باید در نظر داشت که این هزینه به دلار پرداخت می شود. شاید این قضیه برای وب سایت های خارجی که به دلار پول در می آورند به صرفه باشد اما برای ما که باید به ریال پرداخت کنیم شاید به صرفه نباشد.
برای بهینه سازی ما باید چه کار هایی انجام دهیم؟
معمولا برای دست یافتن به رتبه های بالای گوگل، علاوه بر داشتن دانش سئو، وب سایت خوب و قابل انعطاف نیز مورد نیاز است. وب سایت باید بدون خطا باشد و همچنین از آدرس های معتبر استفاده کنید. همچنین بهتر است که وب سایت داینامیک باشد تا متخصصان بهینه سازی سایت بتوانند مطالب را ویرایش کنند و یا مطلب جدید به سایت شما اضافه کنند.
هزینه افزایش رتبه سایت و بهینه سازی سایت چقدر است؟
عدد دقیق برای این کار وجود ندارد. معیارهایی همچون تعداد رقیبان، میزان استفاده رقبا از تکنیک های سئو، تعداد جستجوهای روزانه و… در قیمت تاثیرگذار است.
چه مدت طول می کشد تا به رتبه خوبی برسیم؟
این موضوع هم باید بعد از تحلیل وب سایت شما و وب سایت رقباء و همچنین میزان جستجو بر روی آن کلمه کلیدی و چندین پارامتر دیگر مورد بررسی قرار گیرد.
آیا این بهینه سازی وب سایت به صورت مادام العمر است؟
سوال بسیار سختی است. در محیط وب تمام رقبا در حال هزینه کردن برای رسیدن به رتبه های بالا هستند. حال باید دید رقباء شما چه مقدار برای این قضیه کنجکاو هستند؟
بهترین موتور جستجو کدام است؟
بدون اتلاف وقت و همانطور که منظورمان را فهمیدید، جواب میدهیم گوگل !
شک نکنید که شرکت گوگل بزرگترین موتور جستجوی جهان را در اختیار دارد، زیرا طبق آمار منتشر شده بیش از ۹۰% کاربران جهان از این موتور برای رسیدن به اهداف خود استفاده میکنند.
جالب است بدانید که گوگل اولین سایت و موتور جستجوی جهان نبوده است.
در سال ۱۹۹۳ چند صد وبسایت کار خود را در دنیای اینترنت شروع کردند که البته بیشتر آنها در دانشگاهها مورد استفاده قرار میگرفتند، اما خیلی قبل از آن و در سال ۱۹۹۰ نخستین موتور جستجو کار خودش را آغاز کرده بود.
این موتور که تحت عنوان Archie شناخته میشد توسط دانشجویان دانشگاه McGill با نام Alan Emtage درست شده بود که اسم آن در اصل Archieved بود که به صورت اختصاری و تحت نام Archie نام گذاری شد.
این موتور جستجو که از طریق فعالیت در FTPها کار میکرد، تنها قادر بود از روی نام و تیتر مطالب آن را تشخیص بدهد و نمیتوانست تا به جستجو در بین کلمات محتوا بپردازد.
متن کوتاهی از ویکی پدیا راجع به گوگل و آمار آن جالب میباشد.
جستجوی گوگل (به انگلیسی: Google search) یک موتور جستجو در وب است که تحت مالکیت شرکت گوگل قرار دارد. گوگل از راه این وبگاه روزانه صدها میلیون دلار دریافت میکند و این وبگاه در سال ۱۹۹۷ به وجود آمد.(تقریبا هفت سال بعد از راه اندازی اولین سایت جهان!) دامنه اصلی این سایت در مه ۲۰۰۸، ۱۳۵ میلیون بار بازدید شدهاست.
این موتور جستجو بیشترین بازدیدکننده در بین کاربران را دارد. موتور گوگل روزانه چند صد میلیون بار به طرق مختلف استفاده میشود. مهم ترین هدف گوگل یافتن متن مورد نظر در میان صفحات وب است.
اما انواع دیگر اطلاعات به وسیله قسمتهای دیگر آن مثل جستجوی تصاویر گوگل، نیز مورد استفاده قرار میگیرند. جستجوگر گوگل توسط لری پیج و سرگئی برین در سال ۱۹۹۷ ساخته شد.
این جستجوگر به جز جستجوی واژگان، ۲۲ حالت جستجوی دیگر نیز دارد. مثل جستجوی مترادفها، پیشبینی هوا، محدودههای زمانی (وقت محلی)، قیمت سهام، اطلاعات زلزله، زمان نمایش فیلمها، اطلاعات فرودگاه و….
همچنین مختص اعداد، امکانات ویژهای وجود دارد مانند بازه (۷۰…۸۰)، دماها، واحدهای پول و تبدیل آن ها به هم، عبارات محاسباتی (tan 30 + \ln y^3 ) و…
ترتیب قرارگرفتن نتایج جستجوی گوگل بستگی به عاملی به نام رنک (به انگلیسی: Rank) صفحه دارد. جستجوی گوگل با به کاربردن عملگرهای جبر بولی مانند شمول و عدم شمول گزینههای زیادی را برای کاربران قابل تنظیم کردهاست.(به انگلیسی: Advanced search)
همانطور که مطالعه کردید گوگل با تفکر قوی و همچنین عملکرد خوب توانسته است طیف وسیعی از کاربران را به خود جذب کند و اپلیکیشن های خود را تقریبا در تمام وسایل الکترونیکی (از گوشی های تلفن همراه گرفته تا تلویزیون و…) قرار دهد.
پس طبیعی است که شما با تمرکز بروی این سایت بتوانید در سئو به موفقیت برسید.
درباره مدیریت
شما در حال مطالعه یکی از مقالات آموزشی وبلاگ پرنیان بودید. اگر برایتان مفید بود آن را با دوستانتان به اشتراک بگذارید. من پارسا قربانیان و اینجا مدرسه فرانت اند پرنیان، میخواهیم در یک معامله برد برد، با هم به آرزوهایمان برسیم..
نوشته های بیشتر از مدیریت
دیدگاهتان را بنویسید